Novetat!

2.3. La memòria dels residus

Dimarts de 11 a 12.30 h

20 de Novembre de 2018

Espai: 3.5 Taller - Polivalent (3a planta)

Aquesta és una activitat emmarcada dins de la Setmana Euroepa de la Prevenció de Residus: un munt d’activitats amb el focus posat en la reutilització per donar un ús més responsable als recursos i, així, reduir les deixalles. Comprar a cabàs o fer conserves pot estalviar residus? Vine i posa en valor les tradicions i els trucs que podem fer servir cada dia per la prevenció dels residus.

Preu: Gratuïta

Veure sessions

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar, el Casal Infantil, els Diverdivendres i els tallers infantils de dissabtes no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net