Logo del centre cívic

Itineraris (Activitats de l'aula ambiental)

LA PREPARACIÓ DE L'AIGUA (18/03)
Logo de l'activitat LA PREPARACIÓ DE L'AIGUA (18/03)

Dilluns de 12.00 a 14.00 h

18 de març de 2024

Espai: Exterior

Us convidem a visitar la dessalinitzadora de la conca del Llobregat, la més gran d'Europa per l’abastament urbà. Aquesta instal·lació permet incrementar la garantia i la disponibilitat d'aigua a l'àrea metropolitana de Barcelona i a les comarques del Penedès, Baix Llobregat, Anoia, Garraf, Barcelonès, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Maresme. Durant la visita guiada s'explicarà tot el procés de dessalinització que comprèn des de la captació d'aigua del mar fins l'emmagatzematge als dipòsits, passant pels passos necessaris per fer-la apta pel consum humà.

A càrrec de la XEAB

Preu: Gratuït

Dilluns
18/03/2024
Passejada botànica pel Parc del Guinardó (22/04)
Logo de l'activitat Passejada botànica pel Parc del Guinardó (22/04)

dilluns d'11 a 12:30 h

22 d'abril de 2024

Espai: Exterior

En aquesta passejada pel Parc del Guinardó coneixerem les principals espècies i les característiques d’arbres, d’arbusts i de plantes que hi habiten. Es comuniquen entre elles? Quines estratègies desenvolupen per sobreviure? Com superen les malalties? En aquesta passejada, doncs, diferenciarem entre espècies autòctones i invasores; prendrem consciència de les amenaces a les quals s’enfronten els vegetals i posarem en valor la biodiversitat vegetal.

A càrrec de Biologueando

Preu: Gratuït

Dilluns
22/04/2024
Novetat!
Tanca els ulls i escolta Gràcia (24/04)
Logo de l'activitat Tanca els ulls i escolta Gràcia (24/04)

Dimecres de 18 a 19.30 h

24 d'abril de 2024

Espai: Exterior

En aquesta passejada, amb els ulls tancats i l'ajuda d'un sonòmetre, descobrirem els sons que formen part de la Vila de Gràcia i coneixerem com es gestiona la contaminació acústica en entorns urbans. Mentre passegem pels carrers graciencs, ens endinsarem en la història i els paisatges sonors del barri.A càrrec de la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona - XEAB

Preu: Gratuït

Dimecres
24/04/2024

Tallers per adults (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 18 de març a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 18 de març, a partir de les 9 h, i només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 18 de març, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud