Logo del centre cívic

Itineraris (Activitats de l'aula ambiental)

Novetat!
1.7 DIA DE LA NATURA: PASSEGEM PER EL PARC DE LA TAMARITA (10/06)
Logo de l'activitat 1.7 DIA DE LA NATURA: PASSEGEM PER EL PARC DE LA TAMARITA (10/06)

dissabte d'11:30 a 12:30 h

10 de juny de 2023

Espai: Exterior

Passejarem pels Jardins de la Tamarita i us presentarem la flora i fauna que conviu, cada dia, amb el veïnat. Molt sovint sentim a parlar de la biodiversitat però poques vegades ens parem a pensar què significa ni ens adonem que la tenim a tocar. Descobrirem la importància que té aquest jardí històric adaptat a parc urbà per a conservar la natura.

A càrrec de la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona - XEAB

Preu: Gratuït

Dissabte
10/06/2023
Novetat!
2.0 TASTA CAN CALOPA (17/06)
Logo de l'activitat 2.0 TASTA CAN CALOPA (17/06)

dissabte de 12:30h a 14:30 h

17 de juny de 2023

Espai: Exterior

A Barcelona encara hi ha vinya i volem que la visitis per conèixer la llarga tradició vinícola de la ciutat i la serra de Collserola. Et convidem a passejar per la finca municipal d’on surten uns vins i olis singulars i, alhora, obrir-te les portes del projecte d’agricultura social que hi impulsem des de L’Olivera.

Hi descobriràs el patrimoni rural d’una masia centenària del segle XVI i el dia a dia d’un celler com n’hi ha pocs. Per acabar la visita tastaràs els vins i olis que neixen de Can Calopa ja sigui a la cuina antiga de la masia o, si fa bon temps, a la terrassa-mirador amb vistes al Tibidabo.

Preu: 16,20 € aprox.

A càrrec de L’Olivera.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/06/2023

Tallers per adults de primavera 2023

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults de primavera 2023 és el 27 de març a partir de les 10 h. Les inscripcions es poden fer o bé en línia o bé presencialment.

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal: amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'una inscripció prèvia que s'obrirà 14 dies abans de l'inici de l'activitat. Aquesta inscripció es podrà fer o bé en línia o bé presencialment.


Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars de primavera 2023

Pels tallers infantils i familiars la inscripció es farà a partir del 27 de març a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud