Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

Novetat!
Visita a la Cabina de control atmosfèric: 'L'aire que es respira a Barcelona'

Divendres de 10 a 11.30 h

11 de febrer de 2022

Espai: Exterior

Farem una ruta pels voltants de la Vall d'Hebron, entre la Ronda de Dalt i el barri del Carmel, i visitarem una estació de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA) per reflexionar sobre el model de ciutat i les conseqüències que té la contaminació de l'aire en la nostra salut. Coneixerem quins són els contaminants que hi ha a l'aire de la major part de les grans ciutats, què es fa per controlar-los i quines accions s'emprenen per reduir-los. El control de la qualitat de l'aire esdevindrà un element clau per la salut de la ciutadania a les zones urbanes durant el segle XXI. A càrrec de l’Agència de Salut Pública de Barcelona

Preu: Gratuït

Divendres
11/02/2022
Novetat!
Xerrada: Energia verda
Logo de l'activitat Xerrada: Energia verda

Divendres de 18 a 19.30 h

28 de gener de 2022

Espai: 4.1 Aula (4a planta)

A càrrec d'Opcions

Preu: Gratuït

Divendres
28/01/2022
Novetat!
Xerrada: Estil de vida més sostenible
Logo de l'activitat Xerrada: Estil de vida més sostenible

Dimarts de 18 a 19.30 h

25 de gener de 2022

Espai: 4.2 Taller - (4a planta)

Farem una introducció al residu zero/zero waste i a la pràctica del dia a dia d'aquest estil de vida que se centra en reduir els residus i el malbaratament. Parlarem també dels plàstics, ens endinsarem en el malbaratament alimentari i comentarem les possibilitats del món de l’upcycling. Un punt de trobada, d’intercanvi d’experiències i consells, de referència a projectes, idees i iniciatives que apunten cap a un desenvolupament social més solidari i respectuós amb les persones i el medi ambient. A càrrec de Zerowastebcn

Preu: Gratuït

Dimarts
25/01/2022
Novetat!
Xerrada: Més a prop del col·lapse

Dijous de 18 a 19.30 h

3 de febrer de 2022

Espai: Aula per defecte

Són clares les evidències sobre l'escassetat de recursos, l’emergència energètica, la crisi climàtica i els efectes sobre el medi ambient, tot plegat conseqüència de l’activitat humana. Davant d’aquesta situació cal analitzar si ens apropem a un col·lapse d’àmbit global. A càrrec de :Pep Cabayol, periodista i president de SICOM.

Preu: Gratuït

Dijous
03/02/2022
  12  Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'hivern serà el 10 de gener. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud