Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats familiars)

Novetat!
Xerrada familiar: Tenim dret a apartar les criatures de la vivència de la mort?
Logo de l'activitat Xerrada familiar: Tenim dret a apartar les criatures de la vivència de la mort?

Dimecres De 18 a 19.30 h

25 d'octubre de 2023

Espai: 4.2 Taller - (4a planta)

La mort, el darrer capítol de les nostres vides, continua essent un gran tabú. Malgrat ser una realitat que  tard o d’hora afecta a  totes les persones, es  troba silenciada en la nostra societat i sobretot es silencia amb els nostres infants. Per molt que els  hi  amaguem,  la  pèrdua és  una  cosa  inevitable  i  el  millor  remei  per  perdre  la  por és   el  coneixement. Des  de Dret a Morir Dignament volem  contribuir a  trencar aquest tabú,  promoure  una  reflexió  sobre  aquest  fet  vital  amb  els  pares  i  mares i sobretot proporcionar-los eines per afrontar el tema des de la sinceritat.

A càrrec  de la Cristina Vallès, presidenta de l'associació DMD-Cat

Per a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

Preu: Gratuït

Dimecres
25/10/2023

Tallers per adults (tardor 2023)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 6 de setembre a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (tardor 2023)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 6 de setembre a partir de les 9 h, només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 12 de setembre, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud