Logo del centre cívic
Novetat!
2.5 Tardes creatives amb GG (Sashiko)
Logo de l'activitat 2.5 Tardes creatives amb GG (Sashiko)

Dimarts de 18 h

19 de febrer de 2019

Espai: 4.1 Taller (polivalent - xerrades) (4a planta)

El sashiko és una tècnica japonesa de brodat molt antiga, que destaca per la seva estètica geomètrica, tan senzilla com captivadora. En aquest taller, la brodadora Jessica Morillo ensenyarà als assistents com fer diferents motius de sashiko per després poder-los aplicar al textil de la llar: tovallons, estovalles, estalvis, mocadors... Els assistents han de portar el seu bastidor, una tela llisa o de quadres vichy, fils, agulles, llapis o rotulador per marcar la tela i un regla.

Preu: Gratuït

Dimarts
19/02/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'hivern serà el 8 de febrer. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud