Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats familiars)

Novetat!
2.1 Setembre familiar: Espectacle 'Contes i contarelles'
Logo de l'activitat 2.1 Setembre familiar: Espectacle 'Contes i contarelles'

Dilluns de 18 a 19 h

12 de setembre de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

Un espectacle on els contes es poden explicar, cantar i fins i tot recitar. Ajudarem a una pobra granota a trobar tresors de debò i al pobre Tomeu a recuperar la tranquilitat a la seva granja després d’una nit de tramuntana. A més tindrem la visita d’un animal que té el coll llarg…llarg…com una? I us proposo una nova cançó de la Lluna! A més de conèixer l’entranyable història del Pere Pescallunes! A càrrec de la Rosa Fité. Per a infants de 0 a 4 anys i les seves famílies. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta i les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infant/s com adult/s).

Preu: Gratuït

Dilluns
12/09/2022
Novetat!
2.2 Setembre familiar: Espectacle 'Sòmines de l'Àrtic'
Logo de l'activitat 2.2 Setembre familiar: Espectacle 'Sòmines de l'Àrtic'

Dimarts de 18 a 19.30 h

13 de setembre de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

En Jun és un jove cambrer que viatja a través d'una caixa màgica als indrets més llunyans del Planeta Terra. La Maga Martina, la guardiana, necessita la seva ajuda per salvar l'Àrtic. Els glaciars s'estan separant i desfent! Amb l'ajuda de l'Esquimal Ninuk, hauran de derrotar a la malvada Capitana Focum, qui vol convertir-se en la governanta més poderosa. Junts salvaran animals, conservaran iglús i lluitaran per millorar la situació catastròfica del canvi climàtic. A càrrec de la Companyia Toma Pa'ti. Per a infants de 4 a 9 anys i les seves famílies. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta i les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infant/s com adult/s).

Preu: Gratuït

Dimarts
13/09/2022
Novetat!
2.4 Setembre familiar: Taller de cuina
Logo de l'activitat 2.4 Setembre familiar: Taller de cuina

Dijous de 18 a 19.30 h

15 de setembre de 2022

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Veniu a gaudir d'una tarda de cuina en família! A càrrec de la Muntsa Holgado. Per a infants de 6 a 12 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta i les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infant/s com adult/s).

Preu: Gratuït

Dijous
15/09/2022
Novetat!
2.5 Setembre familiar: Espectacle familiar 'Les quatre estacions del Petitó'
Logo de l'activitat 2.5 Setembre familiar: Espectacle familiar 'Les quatre estacions del Petitó'

Dilluns de 18 a 19 h

19 de setembre de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

Amb la música de Vivaldi de base argumental i una petita i senzilla història d'un animalet, passarem per les quatre estacions de l'any. En cada una d'elles apreciarem els colors, les textures i els sons amb diversos instruments. Una història senzilla i sensorial. A càrrec de Mima teatre. Per a infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta i les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infant/s com adult/s).

Preu: Gratuït

Dilluns
19/09/2022
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud