Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

1.1 RUTA BICIBARRIS: SABERS DE DONES (19/09)
Logo de l'activitat 1.1 RUTA BICIBARRIS: SABERS DE DONES (19/09)

dilluns de 17 a 20 h

19 de setembre de 2022

Espai: Exterior

Coneixeu l'efecte Matilda? Aquest es defineix com un biaix de reconeixement dels mèrits de les dones, esborra les aportacions de les científiques en la història, que roman incompleta i injustament tractada. La història científica de Barcelona també té les seves pròpies Matildas. En el recorregut en bicicleta les anomenarem i aportarem llum als sabers que han construït com un acte de justícia històrica. Cal dur bicicleta amb marxes.

Preu: Gratuït

Dilluns
19/09/2022
1.2 Setmana mobilitat 2022: Espai de reparació de bicicletes (20/09)
Logo de l'activitat 1.2 Setmana mobilitat 2022: Espai de reparació de bicicletes (20/09)

Dimarts de 17:30 a 20 h

20 de setembre de 2022

Espai: Terrassa (planta 1)

A partir de bicicletes que poden portar els participants o d’una bicicleta que durà el tallerista. S’ensenyaran diferents recomanacions per allargar la vida de les nostres bicicletes i la comoditat del seu ús, tot aprenent quins son els punts principals i les tècniques de manteniment dels frens, eixos i canvis. També veurem les tècniques per recuperar l’alineació de les llantes, la fixació de pedals i del manillar, així com a reparar una punxada.

Preu: Gratuït

Dimarts
20/09/2022
Novetat!
1.3 Bo, Bonitol i Barat! (14/10)
Logo de l'activitat 1.3 Bo, Bonitol i Barat! (14/10)

de

14 d'octubre de 2022

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

"Vols menjar peix saludable i no gastarte un dineral? Vols ser consumidor responsable? Llavors aquest curs fa per a tu! El bonítol és un peix de proximitat i de temporada amb moltíssimes qualitat nutricionals, un preu asequible i molta versatilitat a la cuina. Farem 3 receptes on explorarem maneres molt diferents de cuinar-lo. El seu sabor delicat a mar no et deixarà indiferent!" suplement de material: 6€

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material el primer dia de classe
Divendres
14/10/2022
1.4 Visita a la llotja (20/10)
Logo de l'activitat 1.4 Visita a la llotja (20/10)

DIJOUS de 15:30 a 17:30 h

20 d'octubre de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: Bozzano, Anna

Acompanya'ns a visitar la Llotja de Barcelona on coneixerem les barques dels pescadors i les arts de pesca que utilitzen. També descobrirem com funciona una llotja i aprendre'm a reconèixer el peix fresc. Preu entrada: 6€

Preu: Gratuït

Dijous
20/10/2022

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud