Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

Novetat!
1. Hort il·lustrat
Logo de l'activitat 1. Hort il·lustrat

Dijous de 18 a 19.30 h

3 de juny de 2021

Espai: 1.3 Taller (Arts plàstiques) (1a planta)

Un taller per treballar alhora el dibuix i el consum responsable. Veurem quins aliments ens ofereix la natura durant l'estiu, els dibuixarem i crearem una fitxa il·lustrada per recordar quines fruites i verdures menjar per tenir una alimentació més ecològica, conscient i de proximitat. Partirem del dibuix naturalista, però amb llibertat d'experimentar amb les tècniques, eines i habilitats que cada un tingui. El material recomanat per aquest taller és el següent: -1 o 2 llapis de diferent duresa (per exemple F, HB, B o 2B). -Llapis de colors:Una caixa petita o els tres colors bàsics (cian, magenta, groc) són suficients. -Paper de dibuix mida A5 o A4. A càrrec d’Ona Caussa

Preu: Gratuït

Dijous
03/06/2021
Novetat!
1.1 Aprofitem amb cura els aliments de temporada
Logo de l'activitat 1.1 Aprofitem amb cura els aliments de temporada

Divendres de 12 a 13.30 h

4 de juny de 2021

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Coneixerem quines són les fruites, verdures i herbes d’aquesta temporada i parlarem de diferents maneres de preparar-les i cuinar-les. Mirarem d’aprofitar-ne totes les parts comestibles i reflexionarem sobre aquelles parts que llencem habitualment. Prepararem pestos i vinagres d’aprofitament i ens ho emportarem a casa. *Cal portar un pot de vidre amb tapa per endur-se el vinagre i el suplement de material. Suplement material: 3€ A càrrec de Zero Waste Bcn

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 3,00 € per material el primer dia de classe
Divendres
04/06/2021
Novetat!
1.2 Barcelona a 3 bandes: Recursos marins (en línia)
Logo de l'activitat 1.2 Barcelona a 3 bandes: Recursos marins (en línia)

Dimecres de 18 a 19.30 h

9 de juny de 2021

Espai: On line

Quins són els impactes del canvi global a Barcelona? Què diuen al respecte l’administració, la ciència i la societat? Et convidem a aquesta taula rodona trimestral per conèixer les estratègies que s’estan duent a terme a la ciutat de Barcelona en relació amb la gestió dels recursos marins. En col·laboració amb la Fundació Ciència en Societat

Preu: Gratuït

Dimecres
09/06/2021
Novetat!
PAGESIA A COLLSEROLA: L’EXPERIÈNCIA DE CAL MANDÓ

Dilluns de 18 a 19.30 h

31 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Sabies que a Sarrià - St. Gervasi hi ha masies i pagesia? I que es cultiven i recuperen varietats d'hortalisses autòctones? En Damià Gibernet, de la masia Cal Mandó, ens donarà a conèixer aquesta ciutat rural i com han recuperat varietats antigues com el tomàquet Mandó.

Preu: Gratuït

Dilluns
31/05/2021

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de primavera serà el 29 de març. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més inormació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud