Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

1.1 XERRADA: SENSE BIODIVERSITAT NO HI HA VIDA
Logo de l'activitat 1.1 XERRADA: SENSE BIODIVERSITAT NO HI HA VIDA

dilluns de 18 a 20 h

23 de gener de 2023

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

La biodiversitat és el conjunt d'espècies, ecosistemes i diversitat genètica del nostre planeta. En aquests moments ens trobem en la Sisena Extinció Massiva de la història, i està causada pels impactes humans sobre el medi ambient. La crisi de biodiversitat amenaça a 1 de cada 8 espècies, i pot suposar l'erosió de les condicions de vida dignes per a la humanitat. Aquesta crisi, que se suma i retroalimenta amb la del canvi climàtic, és tanmateix menys coneguda. En aquesta exposició podrem conèixer les causes, els efectes i les solucions que plantegen Ecologistes en Acció front aquesta gravíssima amenaça.

Preu: Gratuït

Dilluns
23/01/2023
1.2 EXPOSICIÓ: SENSE BIODIVERSITAT NO HI HA VIDA (3 FEBRER)
Logo de l'activitat 1.2 EXPOSICIÓ: SENSE BIODIVERSITAT NO HI HA VIDA (3 FEBRER)

Espai: Aula per defecte

Ecologistes en Acció et convida a veure aquesta exposició perquè coneguis la importància de la pèrdua de biodiversitat i les conseqüències de la seva desaparició. La natura genera processos i béns essencials perquè tots els éssers vius, inclosa la humanitat, puguem sobreviure en el planeta Terra. A càrrec d’ Ecologistes en Acció

Preu: Gratuït

1.4 XERRADA: EL DESPROPÒSIT D’UNA ALIMENTACIÓ INDUSTRIAL

dimecres de 18 a 20 h

15 de març de 2023

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

En una entrevista el juny d’enguany Gustavo Duch deia: “Hem de mimetitzar i adaptar el sistema alimentari a la realitat de cada ecosistema. Hauríem de menjar en consonància amb aquest ecosistema i tenir una agricultura que imiti els sistemes naturals”. Duch considera que el sistema productivista industrialitzat s’oblida de tenir cura de la terra i que actualment el que interessa no és produir aliments, sinó una mercaderia per vendre. A càrrec de Gustavo Duch , llicenciat en Veterinària i professor de la UAB.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/03/2023
1.5 CUINA DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT
Logo de l'activitat 1.5 CUINA DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT

divendres de 18 a 21 h

17 de març de 2023

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

En aquest taller veurem com cuinar de manera més responsable i sostenible, fent receptes amb aliments de temporada, i de KM0, ajudant així el planeta i el nostre entorn. Suplement de material de 6€ A càrrec de Joha Orellana

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material el primer dia de classe
Divendres
17/03/2023

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a partir del 9 de gener a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud