Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

Cosmètica natural
Logo de l'activitat Cosmètica natural

Dimecres de 18 a 19.30 h

9 de febrer de 2022

Espai: 4.2 Taller - (4a planta)

Durant aquesta sessió farem un recorregut pels ingredients de la cosmètica natural i de la tradicional, els envasos, i parlarem de les opcions veganes en cosmètica. Veurem perquè pot ser interessant fer servir productes exfoliants, i coneixerem alternatives més saludables i sostenibles als productes habituals. Cal portar un pot amb tapa per endur-se la mostra de producte. Suplement: 3€ per persona A càrrec de Zerowastebcn

Preu: Gratuït

Dimecres
09/02/2022
Llar verda
Logo de l'activitat Llar verda

Dimecres de 18 a 19.30 h

2 de febrer de 2022

Espai: 1.2 Taller (1a planta)

Saps quin impacte tenen els productes de neteja tradicionals en la nostra salut i en el medi ambient? Et proposarem maneres de netejar casa nostra de manera més saludable i sostenible. Veurem l’ús que podem donar a diversos ingredients que segurament tenim per casa: vinagre, bicarbonat, llimona... Cal portar un pot amb tapa per endur-se una mostra. Suplement: 3€ per persona A càrrec de Zerowastebcn

Preu: Gratuït

Dimecres
02/02/2022
Novetat!
Remeis naturals
Logo de l'activitat Remeis naturals

Dimecres de 18 a 19.30 h

16 de febrer de 2022

Espai: 5.2 Taller (5a planta)

Les plantes i herbes remeieres han estat usades des de fa molts anys a Catalunya per guarir tot tipus de dolències i malestars. En aquest taller aprendrem sobre aquests remeis que preparaven les dones de diferents indrets de Catalunya, coneixerem les plantes remeieres més tradicionals i aprendrem a fer tintures, ungüents i olis. Cal dur dos pots de vidre amb tapa d’uns 200ml. i unes tisores Suplement: 10€ per persona. A càrrec de Zerowastebcn

Preu: Gratuït

Dimecres
16/02/2022
Novetat!
Taller d'autor-reparació de petits electrodomèstics
Logo de l'activitat Taller d'autor-reparació de petits electrodomèstics

Dimecres de 17.30 a 19 h

23 de febrer de 2022

Espai: 5.2 Taller (5a planta)

Descobrirem quins són els problemes habituals dels nostres petits electrodomèstics com: ventiladors, aspiradors…, i algunes recomanacions per mantenir, reparar i netejar adequadament els electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida. Porta el teu i el reparem junts! A càrrec de Millorquenou i Reparat als municipis

Preu: Gratuït

Dimecres
23/02/2022
  Anterior12Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'hivern serà el 10 de gener. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud