Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats Aula Ambiental)

1.3 Setmana mobilitat: Espai de reparació de bicicletes
Logo de l'activitat 1.3 Setmana mobilitat: Espai de reparació de bicicletes

Dijous de 17:30h a 19h

19 de setembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

A partir de bicicletes que poden portar els participants o d’una bicicleta que durà el tallerista. S’ensenyaran diferents recomanacions per allargar la vida de les nostres bicicletes i la comoditat del seu ús, tot aprenent quins son els punts principals i les tècniques de manteniment dels frens, eixos i canvis. També veurem les tècniques per recuperar l’alineació de les llantes, la fixació de pedals i del manillar, així com a reparar una punxada.

Preu: Gratuït

Dijous
19/09/2019
1.4.0 Espai d'autoreparació: Electrodomèstics de cuina
Logo de l'activitat 1.4.0 Espai d'autoreparació: Electrodomèstics de cuina

Dilluns de 18.30 a 20 h

18 de novembre de 2019

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació (5a planta)

Recomanacions per mantenir, reparar i netejar adequadament els electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida. A partir dels electrodomèstics que podran portar els participants, altres procedents de deixalleries i/o material aportat pel tallerista, descobrirem quins són els problemes habituals dels nostres petits electrodomèstics com: torradores, batedores, microones, cafeteres elèctriques, molinets, etc…i algunes recomanacions per mantenir, reparar i netejar adequadament els electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida.

Preu: Gratuït

Dilluns
18/11/2019
Novetat!
1.4.1 Espai d'autoreparació: Electrodomèstics de la llar
Logo de l'activitat 1.4.1 Espai d'autoreparació: Electrodomèstics de la llar

Dijous de 11.30 a 13 h

21 de novembre de 2019

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació (5a planta)

Recomanacions per mantenir, reparar i netejar adequadament els electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida. A partir dels electrodomèstics que podran portar els participants, altres procedents de deixalleries i/o material aportat pel tallerista, descobrirem quins són els problemes habituals dels nostres petits electrodomèstics com: ventiladors, aspiradors etc…i algunes recomanacions per mantenir, reparar i netejar adequadament els electrodomèstics per tal d’allargar la seva vida.

Preu: Gratuït

Dijous
21/11/2019
1.5.1 El viatge dels residus
Logo de l'activitat 1.5.1 El viatge dels residus

Dilluns de 18h a 19:30h

18 de novembre de 2019

Espai: 4.1 Taller (polivalent - xerrades) (4a planta)

Aquest taller ajudarà a conèixer quin camí segueixen els diferents tipus de residus una vegada els deixem al contenidor: cap a on van, quin tractament se’ls hi aplica i quin és el seu destí final. Posarem sobre la taula la importància de dipositar cada residu al seu contenidor corresponent, l’impacte ambiental associat a aquesta pràctica, i descobrirem curiositats sobre els productes finals que podem obtenir amb un bon tractament dels residus quotidians. A càrrec del Districte de Sarrià- Sant Gervasi.

Preu: Gratuït

Dilluns
18/11/2019
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud