Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats d'art tèxtil)

Novetat!
Estones entre fils: Samarreta aiguamarina (01/06)
Logo de l'activitat Estones entre fils: Samarreta aiguamarina (01/06)

Dijous 18h

1 de juny de 2023

Espai: 4.1 Aula (4a planta)

Professor/a: Lalanalú, .

Aprèn a teixir una samarreta de ganxet de dalt a baix, amb una senzilla costura sota les mànigues. Per a aquest taller, utilitzarem el patró Samarreta Marina de Lalanalú i explicarem com a adaptar-la a talles diferents així com variacions en el model. Coneixements previs: - cadeneta - punt baix - punt ras - teixir recte - teixir en forma tubular Material necessari: - llana gruix DK (100 g - 200 m) en un o dos colors - ganxet per al fil que s’utilitzi al taller (per un gruix DK, 4 o 4.5 mm) - marcador - tisores - cinta mètrica - agulla llaneraPreu: Gratuït

Dijous
01/06/2023
Tardes de patch (02/06)
Logo de l'activitat Tardes de patch (02/06)

Divendres 18 a 20 h

2 de juny de 2023

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”!

Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
02/06/2023
Novetat!
Setmana tèxtil: Cata de fils d'estiu
Logo de l'activitat Setmana tèxtil: Cata de fils d'estiu

Dimarts de 18.30 a 20 h aprox

6 de juny de 2023

Espai: 4.2 Taller - (4a planta)

Professor/a: Lalanalú, .

Coneixes les fibres d'estiu? Hi ha una gran varietat de fibres fresques per a teixir durant la temporada més càlida de l'any. En aquest tast, t'explicarem les característiques i propietats del cotó, la seda, el lli, l'ortiga, el bambú, entre d'altres. Aprendràs quines són les diferències entre els diferents tipus de fibres, com funcionen les mescles i quina és la més recomanada per a cada projecte.

Preu: Gratuït

Dimarts
06/06/2023
Voluntariat renova la roba (juny 2023)
Logo de l'activitat Voluntariat renova la roba (juny 2023)

dijous i divendres 10 a 13 h o de 16 a 19h aprox

8 de juny de 2023

Espai: 0.1 Espai Polivalent (Planta baixa)

Si vols participar com a voluntari o voluntària en el mercat d'intercanvi, inscriu-te i ens posarem en contacte amb tu per organitzar els torns i preparar el mercat.

Uns dies abans rebreu un correu per organitzar els torns.

Preu: Gratuït

Dijous
08/06/2023
Dijous
08/06/2023
  Anterior123Següent

Tallers per adults de primavera 2023

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults de primavera 2023 és el 27 de març a partir de les 10 h. Les inscripcions es poden fer o bé en línia o bé presencialment.

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal: amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'una inscripció prèvia que s'obrirà 14 dies abans de l'inici de l'activitat. Aquesta inscripció es podrà fer o bé en línia o bé presencialment.


Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars de primavera 2023

Pels tallers infantils i familiars la inscripció es farà a partir del 27 de març a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud