Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

1.8 Te i tricot (30 gener)
Logo de l'activitat 1.8 Te i tricot (30 gener)

Dijous de 18h a 20h

30 de gener de 2020

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Si t’agrada tricotar amb ganxet o fent mitja i voleu conèixer gent amb la mateixa afició per compartir idees, projectes o simplement passar l’estona, no dubteu a venir a les tardes de tricot. Aquestes estones no estan supervisades per professorat.

Preu: Gratuït

Dijous
30/01/2020
1.9 Cata de llanes
Logo de l'activitat 1.9 Cata de llanes

Dissabte de 10.30 a 12:30 h

1 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Professor/a: Lalanalú, .

Coneixes la diferència entre una llana merino o una shetland? Hi ha una gran varietat de fills per teixir durant tot l’any, com el cotó o el lli, passant per la seda i la alpaca. En aquest tast de llanes t’ensenyarem la diferència entre els diferents tipus de fibres i aprendràs quina és la més recomanada per a cada projecte.

Preu: Gratuït

Dissabte
01/02/2020
2.1 Tardes de Patch (7 febrer)
Logo de l'activitat 2.1 Tardes de Patch (7 febrer)

Divendres de 18h a 20h

7 de febrer de 2020

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020
2.3 Estones entre fils: Punts de fantasia a crochet
Logo de l'activitat 2.3 Estones entre fils: Punts de fantasia a crochet

Dijous de 18h a 20h

13 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Professor/a: Lalanalú, .

En aquest taller t’ensenyarem a teixir a ganxet tres patrons de punts de fantasia. Els podràs aplicar en les teves creacions de peces de vestir o als teus complement aportant textures i estil a les teves labors Material: Llana gruix 3.5mm, ganxet per a la llana que s’utilitzi al taller, estisores, marcador de punt.

Preu: Gratuït

Dijous
13/02/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia és el 7 de gener, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud