Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

Novetat!
2.7 Costura solidària: les lletres de Rita
Logo de l'activitat 2.7 Costura solidària: les lletres de Rita

Dissabte de 10:30h a 13:30h

16 de novembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Vols participar en un projecte solidari molt especial? T’agrada cosir a màquina? Tens retalls de roba i no sap què fer-ne? Vine a conèixer i participar en el Projecte de les Lletres de la Rita per a que tots els nadons ingressats en l’UCIN de l’Hospital del Vall d’Hebron tinguin el seu nom penjat. Si no saps cosir però també vols venir pots marcar lletres, tallar robes o organitzar les lletres. Entre tots farem lletres amb les creadores de la iniciativa. Cal portar costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador).

Preu: Gratuït

Dissabte
16/11/2019
2.8 Te i tricot. 21 novembre
Logo de l'activitat 2.8 Te i tricot. 21 novembre

Dijous de 18h a 20h

21 de novembre de 2019

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Si t’agrada tricotar amb ganxet o fent mitja i vols conèixer gent amb la mateixa afició per compartir idees, projectes o simplement passar l’estona, no dubtis a venir a les tardes de tricot. Aquestes estones no estan supervisades per professorat.

Preu: Gratuït

Dijous
21/11/2019
2.9 Tardes de patch 22 novembre
Logo de l'activitat 2.9 Tardes de patch 22 novembre

Divendres de 18h a 20h

22 de novembre de 2019

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquesta sessió estarà dedicada a fer Botes de nadal pels infants que estan ingressats a l'Hospital de Sant Joan de Déu. Cal que cadascú porti material (feltre, tisores, fils, agulles...) Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions

Preu: Gratuït

Divendres
22/11/2019
Novetat!
3.1 Nadal craft: Calendari d'advent
Logo de l'activitat 3.1 Nadal craft: Calendari d'advent

Dissabte de 10:30h a 13:30h

23 de novembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Gonzalo, Pilar

Fes un calendari d’Advent amb la màquina de cosir i tingue’l a punt per donar la benvinguda al Nadal És imprescindible saber cosir a màquina. Plus de material 5€ Cal portar costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador).

Preu: Gratuït

Dissabte
23/11/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud