Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

1.9 Tardes de patch 18 octubre
Logo de l'activitat 1.9 Tardes de patch 18 octubre

Divendres de 18 a 20 h

18 d'octubre de 2019

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions

Preu: Gratuït

Divendres
18/10/2019
2.1 Costura solidària: ninos de drap per als infants refugiats
Logo de l'activitat 2.1 Costura solidària: ninos de drap per als infants refugiats

dissabte de 10.30 a 13:30h

19 d'octubre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Ens sumem a la iniciativa de l’ONG Acción Planetaria per cosir ninos de drap per als infants refugiats. Tant si saps cosir com si no en saps tothom és útil i benvingut, com més ninos fem entre tots, més rialles arrencarem als infants. Cal portar costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador).

Preu: Gratuït

Dissabte
19/10/2019
2.1.1 La bufanda de la iaia
Logo de l'activitat 2.1.1 La bufanda de la iaia

Dimarts de 16.30 a 18.30 h

22 d'octubre de 2019

Espai: 0.1 Espai Polivalent (Planta baixa)

La bufanda de la iaia és donar sentit a la vida a través de l'artesania, sabent que el que fas ajuda a empoderar les persones grans. La bufanda de la iaia és un projecte d’Amics de la Gent Gran. Si en tens, porta les teves agulles, i vine a fer bufandes amb la gent gran! Si en tens, cal portar llanes i agulles per fer mitja o ganxet.

Preu: Gratuït

Dimarts
22/10/2019
2.2 Tardes creatives amb GG.
Logo de l'activitat 2.2 Tardes creatives amb GG.

Dimarts de 18h a 20h

29 d'octubre de 2019

Espai: 4.1 Taller (polivalent - xerrades) (4a planta)

text curt: Tornen les tardes creatives GG a Vil·la Urània! La sessió de tardor estarà dedicada al Fair Isle knitting, un punt tradicional escocès ideal per a teixir fantàstiques prendes d'hivern com les que apareixen al llibre PUNTO NÓRDICO. Abans que arribi el fred, poseu fil a l'agulla… A càrrec de l’Editorial Gustavo Gili text llarg: A Escòcia existeix una tècnica de punt molt popular coneguda com a Fair Isle knitting i que s'explica a través de 30 projectes en el llibre PUNTO NÓRDICO (Editorial Gustavo Gili). L'artista tèxtil Agustina González impartirà un taller per mostrar pas a pas com es teixeix una mitena (guants sense dits) seguint aquesta tècnica tradicional plena de color i motius geomètrics. Si t'agrada el Fair Isle knitting, segueix practicant amb les bufandes, els gorros, els jerseis i altres prendes d'hivern que apareixen en aquest llibre tan bonic com pràctic. Els assistents han de portar les seves pròpies agulles i la llana Llibre recomanat: “PUNTO NÓRDICO”de Hilary Grant (posar link al llibre, si us plau: https://ggili.com/punto-nordico-patrones-libro.html)

Preu: Gratuït

Dimarts
29/10/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud