Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

Novetat!
3.1 Nadal craft: Calendari d'advent
Logo de l'activitat 3.1 Nadal craft: Calendari d'advent

Dissabte de 10:30h a 13:30h

23 de novembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Gonzalo, Pilar

Fes un calendari d’Advent amb la màquina de cosir i tingue’l a punt per donar la benvinguda al Nadal És imprescindible saber cosir a màquina. Plus de material 5€ Cal portar costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador).

Preu: Gratuït

Dissabte
23/11/2019
Novetat!
3.2 Estones entre fils: Portaespelmes de ganxet
Logo de l'activitat 3.2 Estones entre fils: Portaespelmes de ganxet

Dissabte de 10.30 a 12:30 h

30 de novembre de 2019

Espai: 4.2 Taller - reunions (4a planta)

Professor/a: Crochet, Lady

Reciclarem i forrarem amb ganxet un pot de vidre per convertir-lo en un portaespelmes. Cal portar fil de cotó i ganxet de 3mm

Preu: Gratuït

Dissabte
30/11/2019
Novetat!
3.3 Nadal craft: Detalls de taula
Logo de l'activitat 3.3 Nadal craft: Detalls de taula

dilluns de 16.30 a 20.30 h

9 de desembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Gonzalo, Pilar

Aprèn a confeccionar uns complements per poder guarnir la taula durant aquestes festes. És imprescindible saber cosir a màquina. Plus de material 5€ Cal portar costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador

Preu: Gratuït

Dilluns
09/12/2019
Novetat!
3.4 Nadal craft: Faldilla
Logo de l'activitat 3.4 Nadal craft: Faldilla

Dimarts de 16.30 a 20.30 h

10 de desembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Mediavilla Ijas, Nadia

Cus una faldilla bàsica per poder estrenar durant les festes. És imprescindible saber cosir a màquina Farem una senzilla però molt resultona faldilla amb goma en la cintura. Depèn del nivell de cadascuna, es podran afegir butxaques o algun tipus de botonadura. A classe hi haurà un parell de patrons bàsics que pots utilitzar, però si tens algun a casa que et vingui de gust fer, pots portar-lo. Material que cal portar: - Teixit per a la faldilla, en una tela de doble amplada (150 cm d'ample) calcular dos llargs de la mesura en la qual t'agradaria la faldilla, més 15 cm per a les vores i cintureta (Exemple: si vull una faldilla que mesuri 80 cm de llarg, compraré 175 cm de teixit ( 80+80+15). - Costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador). - Agulles per la màquina de cosir (planes). Canetes i porta canetes universal - Paper de patrons - Molt important: portar el fil al to de la tela que hagis triat per a la faldilla.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/12/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud