Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

Novetat!
2.4 Estones entre fils: Brodat amb ganxet
Logo de l'activitat 2.4 Estones entre fils: Brodat amb ganxet

Dijous de 18 a 20 h

6 de febrer de 2020

Espai: 4.2 Taller - reunions (4a planta)

En aquest taller aprendràs la tècnica del brodat amb ganxet que et pot ser útil per a molts projectes. El taller és fruit de diversos anys de proves i experiments que han donat bastantes peces teixides amb aquest sistema de brodat. Podreu introduir-vos en la tècnica amb un xal, ja que és la manera més fàcil i més ràpida. Quan domineu aquestatècnica podreu realitzar altres treballs, vestits, coixins, bosses, bruses, jerseis, etc. Material que cal portar: Xal triangular o rectangular de la mida que vulgueu (però com més gran millor) teixit en punt de xarxa, fet amb llana o cotó fi i que es pugui treballar amb un ganxet del 3,5 i llana per treballar amb ganxet de 3,5 A càrrec de Crochetmestres

Preu: Gratuït

Dijous
06/02/2020
2.5 Cineknitting (20 febrer)
Logo de l'activitat 2.5 Cineknitting (20 febrer)

Dijous de 18h a 20h

20 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Us proposem venir a veure una pel·lícula i que ho feu com a casa, fent mitja o ganxet. Poseu-vos còmodes i tricoteu mentre gaudiu d’un bon cinema i una bona companyia. Consulteu el web per saber la pel·lícula que es passarà en cada sessió. Col·labora: Katia

Preu: Gratuït

Dijous
20/02/2020
2.6 Tardes de patch (21 febrer)
Logo de l'activitat 2.6 Tardes de patch (21 febrer)

Divendres de 18h a 20h

21 de febrer de 2020

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
21/02/2020
2.8 Tardes de patch (6 març)
Logo de l'activitat 2.8 Tardes de patch (6 març)

Divendres de 18h a 20h

6 de març de 2020

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”! Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
06/03/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia és el 7 de gener, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud