Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats tèxtils & craft)

3.4 Tardes de patch (2/12/22)
Logo de l'activitat 3.4 Tardes de patch (2/12/22)

Divendres de 18 a 20 h

2 de desembre de 2022

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”!

Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
02/12/2022
Novetat!
3.5 Brodem un drap de cuina o un davantal (16/12/22)
Logo de l'activitat 3.5 Brodem un drap de cuina o un davantal (16/12/22)

Divendres de 10.30 a 11.30h aprox

16 de desembre de 2022

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Veniu a brodar amb nosaltres els PRODUCTES SENTIT de la Fundació ASPASIM. Un taller impartit per persones amb discapacitat i monitores on aprendre a brodar un davantal o drap de cuina seguint tots els passos.Podreu triar el disseny que més us agradi, copiar-lo a la taula de llum i brodar-lo amb punt de cadeneta o punt enrere.

Cal portar: fil de brodar, un davantal de cotó, agulles de brodar, tisores per fils....

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022
3.6 Tardes de patch (16/12/22)
Logo de l'activitat 3.6 Tardes de patch (16/12/22)

Divendres de 18 a 20 h

16 de desembre de 2022

Espai: 3.3 Taller (3a planta)

Si fas patchwork a casa i t’agradaria trobar-te amb altres persones que també en fan per compartir experiència i coneixements, no t’ho pensis i vine a Vil·la Urània a les “Tardes de patch”!

Aquestes estones no estan supervisades per professorat. Són sessions per a persones aficionades al patchwork que ja en tenen nocions.

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022
Novetat!
3.7 Mitenes de punt de mitja amb agulles circulars (17/12/22)
Logo de l'activitat 3.7 Mitenes de punt de mitja amb agulles circulars (17/12/22)

Dissabte de 11 a 12 h aprox

17 de desembre de 2022

Espai: 4.1 Aula (4a planta)

Professor/a: Lalanalú, .

En aquest taller t'ensenyarem a teixir mitenes per aquest hivern. Ho farem amb agulles circulars i aprendràs tots els trucs per a teixir amb el magic loop (cercle màgic).

Coneixement previ: saber muntar punts, teixir mitja del dret i revés.

Material necessari: fil per a agulles de 4 mm, agulles circulars de 4 mm, cable de 60?cm o més, marcadors de punts.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/12/2022
  123456  Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud