Logo del centre cívic
Novetat!
3.4 Nadal craft: Faldilla
Logo de l'activitat 3.4 Nadal craft: Faldilla

Dimarts de 16.30 a 20.30 h

10 de desembre de 2019

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Mediavilla Ijas, Nadia

Cus una faldilla bàsica per poder estrenar durant les festes. És imprescindible saber cosir a màquina Farem una senzilla però molt resultona faldilla amb goma en la cintura. Depèn del nivell de cadascuna, es podran afegir butxaques o algun tipus de botonadura. A classe hi haurà un parell de patrons bàsics que pots utilitzar, però si tens algun a casa que et vingui de gust fer, pots portar-lo. Material que cal portar: - Teixit per a la faldilla, en una tela de doble amplada (150 cm d'ample) calcular dos llargs de la mesura en la qual t'agradaria la faldilla, més 15 cm per a les vores i cintureta (Exemple: si vull una faldilla que mesuri 80 cm de llarg, compraré 175 cm de teixit ( 80+80+15). - Costurer bàsic (fil, tisores, cinta mètrica, agulles de cap i marcador). - Agulles per la màquina de cosir (planes). Canetes i porta canetes universal - Paper de patrons - Molt important: portar el fil al to de la tela que hagis triat per a la faldilla.

Preu: Gratuït

Dimarts
10/12/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 14 de setembre. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud