Logo del centre cívic
1.1 Xerrada: La davallada energetica
Logo de l'activitat 1.1 Xerrada: La davallada energetica

Dimecres de 18h a 20h

15 de gener de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Recursos energètics i la crisi ambiental global El principi del segle XXI ve marcat per dos grans problemes de sostenibilitat de la nostra civilització industrial globalitzada. D'una banda, la Terra no és capaç d'absorbir els residus que generem en ingents quantitats i això està modificant la biosfera i eventualment pot comprometre la nostra supervivència; d'altra banda, els recursos dels quals depenem per mantenir la festa del sobreconsum estan arribant a la seva màxima capacitat i comencen a davallar. En aquesta xerrada, s’analitzaran amb detall les causes i les conseqüències d'aquest últim problema i com es relaciona amb la crisi ambiental. Veurem que no hi ha solucions fàcils ni immediates, i que els canvis que es necessiten són molt més profunds del que es reconeix. A càrrec d’Antonio Turiel, doctor en Física i llicenciat en Matemàtiques. Actualment treballa a l’Institut de Ciències del Mar del CSIC com a científic titular.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/01/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'estiu serà el 6 de juliol. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud