Logo del centre cívic
1.3 Papanek: Taller: Utopies, distopies, abstraccions
Logo de l'activitat 1.3 Papanek: Taller: Utopies, distopies, abstraccions

Dilluns de 19h a 20:30h

13 de gener de 2020

Espai: 4.2 Taller - reunions (4a planta)

Ens afecta quines històries expliquem per explicar altres històries, ens afecta quins pensaments pensen pensaments, quines històries creen mons, quins mons creen històries. A partir de l'afirmació de Victor Papanek «consumeix segons les teves necessitats» pensarem col·lectivament en quin barri volem, quin barri tenim i quin barri necessitem. Quines són les nostres necessitats? Quins són els nostres desitjos? Com definim allò que necessitem? Farem jocs amb cartes especials, jocs de resignificació d'objectes basats en el DIY i el DIWO i inventarem eslògans. El taller proposa un joc de redefinició de termes clau del pensament de Papanek per pensar un barri potser utòpic però possible. La dinàmica seguirà l'afirmació de la filòsofa Isabelle Stengers «ja que no podem pensar sense abstraccions, hem de tenir molta cura amb les nostres maneres d'abstreure».

Preu: Gratuït

Dilluns
13/01/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia pot ser ajornada. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud