Logo del centre cívic
2.2 Concert Aixopluc: Quartet Moana
Logo de l'activitat 2.2 Concert Aixopluc: Quartet Moana

Dissabte de 18 a 19 h

25 de gener de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Quartet Moana és un quartet de corda de música clàssica i contemporània. Fundat el 2013, compta en l’actualitat amb els violinistes Rubén Herrera i Carlota Novell, la violista Anna Ribera i la violoncel·lista Clara Manjón. Amb una formació professional d’allò més rica i diversa, els integrants del Quartet Moana tenen en comú haver coincidit en els seus estudis superiors al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona, per després seguir perfeccionaments tècnics a l’estranger. El seu repertori tracta d’abordar diferents estils i èpoques amb la intenció de fer arribar al públic, de forma gairebé pedagògica, l’ampli ventall d’expressions artístiques que avui concorren en la música. En aquesta ocasió presenten el concert “Musicis Natura”, amb un variat repertori on totes les obres tenen la peculiaritat d’haver estat creades com tribut a la naturalesa, ja sigui en forma d’animal com en el cas de Haydn, en forma vegetal com Puccini o Dvorak, o paisatgística com Bloch o Toldrà.

Preu: Gratuït

Dissabte
25/01/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 14 de setembre. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud