Logo del centre cívic
Novetat!
1.2.1 Llibre blanc de les nanotecnologies
Logo de l'activitat 1.2.1 Llibre blanc de les nanotecnologies

Dimecres de 18 a 19.30 h

6 d'octubre de 2021

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

La nanociència i la nanotecnologia ha arribat a la seva maduresa, prop de 10000 productes ja han arribat al mercat. La ciència i la nanotecnologia en la nanoescala està revolucionant camps com el de la medicina i l'energia i les seves possibilitats futures són infinites. Però, aquest creixement té en compte a la societat? Valora riscos potencials dels nanomaterials? Mostra un debat ètic obert? A càrrec de Jordi Díaz-Marcos, Yolanda Fernández, Cristina Gonzalez-Ros, Gerard Guimerà, Joan Mendoza i Nuria Miras

Preu: Gratuït

Dimecres
06/10/2021

Tallers per adults (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 18 de març a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 18 de març, a partir de les 9 h, i només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 18 de març, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud