Logo del centre cívic
2.6. La ciència en femení. Debat Barcelona a 3 Bandes: Ciutats verdes (28/03)
Logo de l'activitat 2.6. La ciència en femení. Debat Barcelona a 3 Bandes: Ciutats verdes (28/03)

Dilluns de 18:30 a 20:30 h

28 de març de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

Professor/a: Junyent, Cristina

Moltes ciutats treballen per fer front al repte de l’emergència climàtica, lluitar contra la pèrdua de biodiversitat i protegir la natura. Reverdir la ciutat en el context del canvi climàtic és una forma de mitigar-ne els efectes. La millora de l'entorn urbà i l'enfortiment dels vincles entre l’àmbit rural i l’urbà genera resiliència en els sistemes urbans, serveis i poblacions davant xocs externs. Un medi ambient saludable genera millor salut i benestar. En col·laboració amb Fundació Ciència en Societat. Ponents: Anna Àvila, del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF); Margarita Parés, cap del Programa de Biodiversitat de l'Ajuntament; i Anna Parisi, de la Xarxa de Conservació de la Natura.

Preu: Gratuït

Dilluns
28/03/2022

Tallers per adults (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 18 de març a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 18 de març, a partir de les 9 h, i només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 18 de març, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud