Logo del centre cívic
Novetat!
Espectacle: Solo Eva (11/05)
Logo de l'activitat Espectacle: Solo Eva (11/05)

Dijous 18 a 19 h

11 de maig de 2023

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

La companyia Caprina ens presentarà aquesta pallassa que es diu EVA. Una EVA quotidiana i contemporània; de carn i ossos i amb costelles pròpies. Sense un Adam ni tampoc cap Pecat Original EVA viu en un conflicte intern entre “voler” i “haver de”.


Presa de la seva rutina i de la seva dualitat, ensopegarà amb si mateixa cercant el Paradís i ho farà tot per resoldre les seves dificultats tenint alhora l'oportunitat de fer una lectura genuïna de l'acte de “mossegar la poma” i de qüestionar-se sobre l’autoritat: ens creen o... ens creem?


Per a tots els públics.

A càrrec de Cia Caprina

Preu: Gratuït

Dijous
11/05/2023

Tallers per adults (tardor 2023)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 6 de setembre a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (tardor 2023)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 6 de setembre a partir de les 9 h, només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 12 de setembre, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud