Logo del centre cívic
Ruta literària: 'De la Plaça Molina al Turó Park amb ulls de poeta' (11/11)
Logo de l'activitat Ruta literària: 'De la Plaça Molina al Turó Park amb ulls de poeta' (11/11)

Dissabte de 10.00 a 12.30 h

11 de novembre de 2023

Espai: Exterior

Presentem un recorregut que ens porta de la Plaça Molina, punt de partida d’altres itineraris, fins al Turó Park, pol d’atracció de diferents escriptors que protagonitzen la nostra ruta, una part important de la qual transcorre al barri de Galvany. Ben aviat veurem aquests carrers amb ulls de poeta: els de Joan Brossa, Jaime Gil de Biedma, José Agustín Goytisolo, Guillermo Díaz-Plaja, Joan Margarit... També hi trobarem noms de carrers que ens recordaran grans autors com Aribau o Muntaner. I tindrem notícia d’ escriptors que visqueren en el barri de Sarrià el seu exili a Barcelona.


Preu: Gratuït

Dissabte
11/11/2023

Tallers per adults (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 18 de març a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 18 de març, a partir de les 9 h, i només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 18 de març, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud