Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Art tèxtil)

Novetat!
Totes Brodades (dimarts 10.00)
Logo de l'activitat Totes Brodades (dimarts 10.00)

Dimarts de 10.00 a 13.00 h

Del 25 d'octubre de 2022 al 22 de novembre de 2022

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació - pintura (5a planta)

Professor/a: Mimoko, Misako

Aprèn a brodar els punts bàsics, o millora el teu nivell de brodat, decorant una bossa tote (la bossa bàsica de cotó amb anses llargues) per a convertir-la en la bossa de compra més bonica del món. En aquest taller podràs brodar el disseny que més t'agradi: flors, fruites, composicions abstractes, o fins i tot el teu propi disseny o dibuix. Aplicarem diferents tipus de punts: lineals i farciments: reixats o estampats... depenent el nivell de cada alumne. No es necessiten nocions de brodat. Cal portar costurer bàsic.

Preu: 63,89 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material el primer dia de classe
Dimarts
25/10/2022
Dimarts
08/11/2022
Dimarts
15/11/2022
Dimarts
22/11/2022
Vestit "Hope" (Divendres 09.45 h)
Logo de l'activitat Vestit

Divendres de 09.45 a 13.45 h

25 de novembre de 2022

Espai: 4.3 Taller - (La Galeria) (4a planta)

Professor/a: Mediavilla, Nadia

És imprescindible saber cosir a màquina. Un patró de vestit amb caputxa, butxaques als laterals i màniga renglan. Aprèn a posar butxaques i a fer costura francesa. També pots fer la versió dessuadora. Uns dies abans de la classe s'enviarà un correu amb la informació de teixits i material necessaris. Patró disponible desde la talla 34 a la 54.

Preu: 21,30 € (IVA inclòs)

Divendres
25/11/2022
  12345678  Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud