Logo del centre cívic

Itineraris (Activitats generalistes)

Novetat!
Ruta 'Besàvies feministes'
Logo de l'activitat Ruta 'Besàvies feministes'

Dissabte de 12 a 13.30 h

2 d'abril de 2022

Espai: Exterior

Les lluites feministes a l’Anglaterra del s.XIX no foren un moviment aïllat i van tenir repercussió a altres indrets, com ara a casa nostra. Dolors Monserdà, Carme Karr i Dorotea Chopitea, tres dones marcades per ideologies molt diferents però amb un objectiu comú: millorar la condició de les dones. Un itinerari per Sarrià que ens donarà una visió local de tres pioneres del sentiment feminista. Cal portar targeta de transport públic. Punt de trobada: es comunicarà un cop realitzada la inscripció A càrrec de Viaje a la Barcelona Secreta

Preu: Gratuït

Dissabte
02/04/2022
Novetat!
Ruta 'La dona a la guerra civil'
Logo de l'activitat Ruta 'La dona a la guerra civil'

Dissabte de 12 a 13.30 h

12 de març de 2022

Espai: Exterior

Professor/a: Guerrero, Pedro

És impossible parlar de la Guerra Civil espanyola sense el paper que les dones van tenir al front a la reraguarda, però la seva existència ha estat obliterada dels llibres de text. Passejarem pels llocs a on les dones van ser protagonistes, alhora que reconstruirem una visió inèdita del conflicte, plena de feminisme i llibertat, però també llàgrimes i malsons. A càrrec de Pedro Guerrero de Viaje a la Barcelona Secreta

Preu: Gratuït

Dissabte
12/03/2022
Novetat!
Ruta: El Sarrià de fa 100 anys. L'Institut Químic de Sarrià

Dissabte de 10 a 12 h

26 de març de 2022

Espai: Exterior

Enguany commemorem el Centenari de l'Agregació de Sarrià a Barcelona. En aquest sentit, el Taller d'Història de Sarrià ha fet una recerca sobre com era la vila aleshores. La ruta descobreix aspectes d'aquell Sarrià i posa l'accent amb l'IQS, fundat aleshores, exactament el 1916. Punt de trobada: es comunicarà un cop realitzada la inscripció A càrrec de Jesús Mestre Campi.

Preu: Gratuït

Dissabte
26/03/2022

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'hivern serà el 10 de gener. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud