Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats generalistes)

2.1 Cineforum Iguana (16/12)
Logo de l'activitat 2.1 Cineforum Iguana (16/12)

Divendres de 18 a 20.30 h

16 de desembre de 2022

Espai: 4.1 Aula (4a planta)

El Col·lectiu Iguana, un grup de veïns amants del cinema d’autor, ens proposen una trobada mensual per visionar col·lectivament una pel·lícula. T’hi apuntes? A càrrec del Grup Iguana

Preu: Gratuït

Divendres
16/12/2022
Novetat!
6.1 Tastets de tardor. Rebosateria: Tartaletes de festa major (19/09)
Logo de l'activitat 6.1 Tastets de tardor. Rebosateria: Tartaletes de festa major (19/09)

Dilluns de d'11 a 13:30 h

19 de setembre de 2022

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Professor/a: Calvo Moliner, Cristina

Acostumen a ser peces rodones, individuals o per compartir i plenes de color i sabor. Cada mossegada combina textura de base cruixent i farcit cremós i la decoració és el punt final més personal i la fi de festa més dolça!!

Preu: Gratuït

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 3,00 € per material el primer dia de classe
Dilluns
19/09/2022
Novetat!
6.2 Tastets de tardor. Ioga al terrat (20/09)
Logo de l'activitat 6.2 Tastets de tardor. Ioga al terrat (20/09)

Dimarts de 14:30 a 15:30 h

20 de setembre de 2022

Espai: Terrassa (planta 1)

El ioga et convida a aturar, a agafar un espai per tu i i amb tu, aturar el ritme del dia per una estona i a través de la pràctica buscar un petita bombolla d’oxigen que ens permeti seguir. Sumem-li aire lliure, trobem-nos al terrat. Material necessari: Roba còmoda, màrfega, blocs, cinturons o cintes, mantes (per a la relaxació final). A càrrec d’Alba Carbonell

Preu: Gratuït

Dimarts
20/09/2022
Novetat!
6.3 Tastets de tardor. Cant col·lectiu i moviment (20/09)
Logo de l'activitat 6.3 Tastets de tardor. Cant col·lectiu i moviment (20/09)

Dimarts de 17 a 18.30 h

20 de setembre de 2022

Espai: 1.1 Moviment 1 (1a planta)

El taller consisteix en un espai de trobada i exploració de les nostres veus i cossos. Es treballa sobre les tècniques vocals i corporals que ens possibiliten un reconeixement del propi instrument i ens brinden els recursos necessaris per a cantar i gaudir. Tot això es vivencia des d'una profunda escolta cap a nosaltres mateixos, alhora que podem experimentar l'expansió del sentir col·lectiu en una ronda de veus que canten i es mouen a l'uníson o creant diverses textures polifòniques. Ens inspirem en cants i ritmes de diverses cultures al voltant del món, fent èmfasi en la tradició oral i el saber popular. A càrrec de Naiara Armendáriz

Preu: Gratuït

Dimarts
20/09/2022

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud