Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats generalistes)

Novetat!
JAM DE POESIA: GALÀXIA DE VERSOS
Logo de l'activitat JAM DE POESIA: GALÀXIA DE VERSOS

Dijous de 19 a 20.15 h

9 de juliol de 2020

Espai: Exterior

Slam d’exhibició a càrrec de les 3 poetes Crisal Rodríguez, Isa García i Dante Alarido a mode d’introducció al format de poesia escènica competitiva, tot ambientada amb un fil conductor: la relació METAFÒRICA de l’ésser humà i l’astronomia. No es tracta de poesia de temàtica científic. El Poetry slam és un format de poesia escènica interactiu i dinàmic en què el públic participa valorant les actuacions a mode de jurat. En aquest cas, però, i pel reduït nombre de poetes participants, no seria competitiu, sinó una exhibició de poesia escènica. Això sí: d'alt impacte Lloc: L'espectacle es farà als jardins del centre. Accés per c/Saragossa 29.

Preu: Gratuït

Dijous
09/07/2020
Novetat!
WALK AND TALK
Logo de l'activitat WALK AND TALK

Dijous de 18 a 19.30 h

16 de juliol de 2020

Espai: Exterior

Professor/a: Santone, Laura

Ruta del barri en anglès, posant en pràctica conceptes quotidians de l'idioma: preposicions d'adreça, vocabulari relacionat amb la ciutat, els carrers, edificis, etc. Parlant del barri (els pisos, la gent, els bars, restaurants, etc.) amb conversa informal mentre que passegem pel barri! Cal un nivell mitjà-elemental d’anglès. Punt de trobada Centre Cívic Vil·la Urània. A càrrec de Laura Santone

Preu: Gratuït

Dijous
16/07/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'estiu serà el 6 de juliol. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud