Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

Novetat!
2. MÚSICA: Orquestra reusònica - Fem música de l'insòlit
Logo de l'activitat 2. MÚSICA: Orquestra reusònica - Fem música de l'insòlit

Dissabte de 18 a 19.30 h

7 de novembre de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Toquen, pessiguen i bufen qualsevol objecte susceptible de ser bufat, pessigat o tocat. Des de rodes de bicicleta a cafeteres, des de les potes d’una cadira a una mànega d’aigua o unes bales de jugar. I és que aquests músics, potser excèntrics, potser visionaris, agosarats segur, defensen que qualsevol objecte que pugui ser bufat, pessigat o tocat és capaç de fer, no soroll, sinó música i no una música qualsevol, sinó bona música, molt bona. La seva teoria? Que la música va arribar abans que els instruments i que, quan no hi havia instruments, qualsevol cosa servia per fer música, una música amb sonoritats que les cotilles ens han fet oblidar, amb possibilitats que les regles ens han fet abandonar. Una música més espontània, que és la que ells volen recuperar i passejar. L’Orquestra Reusònica ha fet del reciclatge el pal de paller de la seva filosofia; de l’ecologia, la seva divisa als escenaris, i de la música, de la bona música, l’eix sobre el qual pivota la seva trinitat reusònica. “Potser és una excentricitat musical, però, si aquests objectes no fessin bona música, no els faríem servir perquè no seria divertit”, explica aquest trio que, si han de definir-se, parlen de música ecològica, vulgui dir aquesta etiqueta el que vulgui dir i que ni ells mateixos ho acaben de saber.

Preu: Gratuït

Dissabte
07/11/2020
Novetat!
3. TEATRE: Ritos de amor y guerra
Logo de l'activitat 3. TEATRE: Ritos de amor y guerra

Dissabte de 18 a 19 h

28 de novembre de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Són senyores. I estan en lluita. En primera línia de foc. Amb sabates de taló i ungles postisses, amb ombra d’ulls blava i laca, molta laca... Un comando de senyores que han fet amb la bossa de la compra la seva cuirassa, que disparen croquetes com qui prem el gatell, que s’infiltren en les línies enemigues armades amb pals de fregar, amb escombres, amb plomalls... Són senyores, senyores de les de tota la vida, de les que fan cua al súper, de les que xerren pel pati de veïnes, de les que regalen consells, de les que s’encarreguen de les cures, de les que sempre troben el moment, de les que sempre troben els diners, de les que salven la família, de les que salven el carrer, de les que salven el poble, de les que ens salven... Són senyores. Son comando. Estan aquí per quedar-se. Estan aquí per mostrar-se. Estan aquí per reivindicar-se. Estan aquí amb els seus rituals d’amor i de guerra, els que ens regalen cada dia... Els que cada dia ens salven. Ritos de amor y guerra és molt més que un espectacle... és una proclama, un manifest, un crit, el que llencen un exèrcit de dones, lligades de diferents maneres a les arts escèniques. Un grup de 20 dones creadores que volen analitzar des de l’escenari, amb un treball interpretatiu basat en el gest i ancorat en la ironia, com alguns estereotips inventats per a les dones han provat de devorar-ne la identitat i han donat ales a petites i grans violències íntimes i socials contra la meitat de la població. Són senyores. Són un comando. Són una. I som totes.

Preu: Gratuït

Dissabte
28/11/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 14 de setembre. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud