Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

1. Música: indigesta fama
Logo de l'activitat 1. Música: indigesta fama

dissabte de 18h a 19.45 h

9 de novembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Ja podeu començar a afinar, perquè Pedorra Sunshine i Diego Scalabrini us demanaran descobrir el què, el com i el qui d’un misteri. I haureu de fer-ho a molt bon ritme, perquè ho farem cantant, que ja se sap que qui canta els seus mals espanta i quan els thrillers són thrillers els mals que cal espantar són molts. I Indigesta fama és un thriller. Però també és un concert. És teatre, però també és música. És misteri, però també és humor. I diuen que també té dosis d’amor, de tendresa, de tragèdia i una mica de drama.

Preu: Gratuït

Dissabte
09/11/2019
2. Teatre: 3,2,1... Zero!
Logo de l'activitat 2. Teatre: 3,2,1... Zero!

dissabte de 18h a 19 h

30 de novembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Jo, tu, ella... Germana, mare, veïna, companya... No són xifres: són persones. No són estadístiques: són dones. Dones que pateixen, que ploren, que són colpejades... però que no estan vençudes. Dones que han de retrobar la seva força i dir “no”, dir “ja n’hi ha prou”, dir “mai més”. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per perdre la por. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per plantar cara. 3, 2, 1... Zero: Compte enrere per recuperar la vida i despertar del malson de la violència de gènere. A càrrec de Cia. La Jarra Azul

Preu: Gratuït

Dissabte
30/11/2019
3. Teatre: Rastres_Argelers
Logo de l'activitat 3. Teatre: Rastres_Argelers

Dissabte de 18 a 19.15 h

14 de desembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Només hi havia la sorra de la platja. I aigua de mar. I desesperació. I por. I fred. I gana. I 100.000 persones refugiades que ho havien perdut tot. Així era el camp de concentració que el Govern francès va construir a la platja d’Argelers per rebre part del mig milió de persones que van fugir d’Espanya per la Guerra Civil. Soldats, sí. Però també dones. I ancians. I infants. Tots ells, vençuts. Com les dues dones de qui ara recuperem els rastres. A càrrec d’Aina Huguet (El Maldà)

Preu: Gratuït

Dissabte
14/12/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud