Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

3. Conservando memoria
Logo de l'activitat 3. Conservando memoria

Dissabte 18:00 a 18:45

17 de desembre de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

Artista: El Patio Teatro

Izaskun Fernández i Julián Sáenz-López ens proposen un homenatge a la vida de les persones anònimes que formen les nostres pròpies arrels. Conservando memoria, el tercer treball de El Patio Teatro, és un emotiu viatge teatral, un joc de preguntes als avis amb el desig de conservar el seu record.

Aquest és un dels millors exemples del que es coneix com teatre d'objectes; un muntatge que ha rebut el reconeixement del públic però també de la crítica amb nombrosos premis com el Premio del Festival Violeta 2019; el FETEN 2020 a la millor autoria; el Drac d'Or a la millor dramatúrgia i el Drac d'Or de les autonomies de la Fira de Titelles de Lleida 2019.

Preu: Gratuït

Dissabte
17/12/2022
Novetat!
MEMÒRIES (DES)PLEGADES (15/12/22)
Logo de l'activitat MEMÒRIES (DES)PLEGADES (15/12/22)

Dijous 17.30 a 20.30 h

15 de desembre de 2022

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació - pintura (5a planta)

Taller d'enquadernació i iniciació als àlbums de memòries.

Activitat complementària a l’espectacle “Conservando Memoria”, de El Patio teatro

Cada participant crearà el seu propi quadern/objecte desplegable amb tapes dures folrades amb diferents maneres i propostes per conservar i exposar records i memòries. Una peça personal i íntima que es pot exposar i mirar de manera "convencional" i alhora lineal quan es desplega.

Cal portar: Fotografies antigues, escrits, dibuixos o qualsevol cosa que es vulguis incloure al quadern de memòries. També llapis, goma, tisores, un drap de cotó (tipus llençol o samarreta) i una revista vella per embrutar. A càrrec de la Marta de Dolçallibreta

Preu: Gratuït

Dijous
15/12/2022

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a partir del 9 de gener a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud