Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Barcelona Districte Cultural )

2. Teatre: Rastres_Argelers
Logo de l'activitat 2. Teatre: Rastres_Argelers

Dissabte de 18 a 19.15 h

14 de desembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Només hi havia la sorra de la platja. I aigua de mar. I desesperació. I por. I fred. I gana. I 100.000 persones refugiades que ho havien perdut tot. Així era el camp de concentració que el Govern francès va construir a la platja d’Argelers per rebre part del mig milió de persones que van fugir d’Espanya per la Guerra Civil. Soldats, sí. Però també dones. I ancians. I infants. Tots ells, vençuts. Com les dues dones de qui ara recuperem els rastres. A càrrec d’Aina Huguet (El Maldà)

Preu: Gratuït

Dissabte
14/12/2019
3. BCN Districte Cultural: Teatre: Negrata de merda

Dissabte de 18h a 20h

15 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Ens enfrontem als actes contradictoris que tots hem tingut, a la distància entre el discurs i els fets, a les fal·làcies en les quals ens ocultem per no acceptar els nostres prejudicis i, al cap i a la fi, la nostra responsabilitat en aquesta societat on una nena pot dir a un nen "negrata de merda"

Preu: Gratuït

Dissabte
15/02/2020
4. BCN Districte Cultural: Musica: Una cordes i veus

Dissabte de 18 a 20h

7 de març de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Una neix de la força, la delicadesa i la complicitat de cinc dones. És uan formació insòlita: un quartet de corda amb dues violes i una veu que explica històries. La seva música és fruit de les experiéncies viscudes, d'allà on venen i d'allà on volen estar.

Preu: Gratuït

Dissabte
07/03/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud