Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Petit Cineclub-Barcelona Districte Cultural)

Novetat!
Petit cineclub: 'Zibila i el poder de les ratlles'
Logo de l'activitat Petit cineclub: 'Zibila i el poder de les ratlles'

Divendres de 17.30 a 19 h

7 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

La Zibila és una zebra adoptada per una família de cavalls. En el seu primer dia d’escola, els seus companys la tracten diferent i se’n riuen d’ella per tenir ratlles, però gràcies a una gran aventura amb el seu amic Carino recuperarà la seva confiança. Vine a conèixer la Zibila i el poder de les seves ratlles! Una història acompanyada de tres curts per celebrar la diversitat. Per a infants a partir de 3 anys amb adult acompanyant. La sessió de cinema estarà dinamitzada (abans i després de la pel·lícula) pel personatge estrella del Petit cineclub, la 'Millie Oncle'. Entrada gratuïta amb reserva prèvia (en línia). El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Per la situació de pandèmia derivada de la Covid-19 cada infant només podrà venir amb 1 adult. En cas de germans, poden venir fins a 3 infants acompanyats d'1 adult. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infant/s com adult).

Preu: Gratuït

Divendres
07/05/2021

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de primavera serà el 29 de març. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més inormació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud