Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats divulgació científica)

2.5 La teoria de l'evolucio durant el franquisme
Logo de l'activitat 2.5 La teoria de l'evolucio durant el franquisme

Dimecres de 19h a 21h

19 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

En aquesta xerrada veurem quins discursos al voltant de les teories de l'evolució de les espècies, com el darwinisme, van circular a l'esfera pública en l'Espanya de Franco, i els contrastarem amb el debat que van suscitar aquestes teories en cercles tancats, científics, religiosos i polítics. Veurem també la importància que van tenir aquests discursos en la construcció del règim franquista.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/02/2020
2.6 Vides extraterrestres
Logo de l'activitat 2.6 Vides extraterrestres

Divendres de 18h a 20h

21 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Variacions sobre la fórmula de Drake, l’equació per estimar la quantitat de civilitzacions a la nostra galàxia. A càrrec del Sr. Antoni Prunés , professor jubilat, traductor i novel·lista i d’AstroBarcelona.

Preu: Gratuït

Divendres
21/02/2020
2.7 Xerrada: Que es una malaltia rara

Dilluns de 18h a 20h

24 de febrer de 2020

Espai: 4.2 Taller - reunions (4a planta)

Les malalties rares afecten entre un 6% i un 8% de la població i es calcula que al món n’hi ha més de 7000. Què se’n sap d’elles actualment? A càrrec de Marissa Girós, investigadora del “Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Raras”

Preu: Gratuït

Dilluns
24/02/2020
2.8 Xerrada: Les persones amb una mamaltia rara

Dimecres de 18h a 20h

26 de febrer de 2020

Espai: 4.2 Taller - reunions (4a planta)

La complexitat de la majoria d’aquestes malalties fa que requereixin una atenció amb professionals de diferents especialitats mèdiques. La nostra societat és coneixedora de les necessitats de les persones amb una malaltia minoritària? A càrrec de Marissa Girós, investigadora del “Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Raras”

Preu: Gratuït

Dimecres
26/02/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia és el 7 de gener, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud