Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats de divulgació científica)

5.3 Aprendre biomedicina amb un escape room virtual? (21/6)
Logo de l'activitat 5.3 Aprendre biomedicina amb un escape room virtual? (21/6)

Dimecres 18.30 a 20 h

21 de juny de 2023

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

T’agradaria aprendre recerca biomèdica tot jugant a un escape room virtual? Com creus que es pot utilitzar el joc en l’educació científica? En aquest taller aprendrem què són la gamificació i aprenentatge basat en el joc i l'experimentarem en primera persona: nosaltres posem el portàtil, només cal que porteu molta curiositat!

A càrrec de Jordi Lanuza Masdeu Doctor en biomedicina Doctor en biomedicina (UB), màster en direcció de la comunicació (UPF- BSM) i responsable de la Unitat de Comunicació i Mecenatge de l'IDIBELL. i membre de l’ACCC. I Júlia Benito Cobeña Tècnica de Comunicació  l'IDIBELL.

Preu: Gratuït

Dimecres
21/06/2023
  123  Següent

Tallers per adults de primavera 2023

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults de primavera 2023 és el 27 de març a partir de les 10 h. Les inscripcions es poden fer o bé en línia o bé presencialment.

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal: amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'una inscripció prèvia que s'obrirà 14 dies abans de l'inici de l'activitat. Aquesta inscripció es podrà fer o bé en línia o bé presencialment.


Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars de primavera 2023

Pels tallers infantils i familiars la inscripció es farà a partir del 27 de març a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud