Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats divulgació científica)

Novetat!
Sistemes complexos: "La ciència de les fake news"
Logo de l'activitat Sistemes complexos:

Dilluns de 18 a 19.30 h

7 de febrer de 2022

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

Les fake news són informació falsa o enganyosa presentada com a notícies. Sovint té l'objectiu de danyar la reputació d'una persona o entitat, o guanyar diners a través dels ingressos publicitaris. Abans molt comú en la premsa escrita, la prevalença de les notícies falses ha augmentat amb l'augment de les xarxes socials en línia, especialment Facebook. La polarització política, la propaganda basada en dades, el biaix de confirmació i els algorismes de les xarxes socials en línia s'han vist implicats en la difusió de notícies falses. Discutirem els avenços en recerca de les ciències socials, de la complexitat i de la computació existents sobre la creença en notícies falses i els mecanismes pels quals es propaga. A càrrec d’Emmanuelle Cozzo, de la Universitat de Barcelona Institute of Complex Systems (UBICS)

Preu: Gratuït

Dilluns
07/02/2022
  123  Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers d'hivern serà el 10 de gener. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud