Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats divulgació científica)

2.8 Xerrada: Les persones amb una mamaltia rara

Dimecres de 18h a 20h

26 de febrer de 2020

Espai: Aula per defecte

La complexitat de la majoria d’aquestes malalties fa que requereixin una atenció amb professionals de diferents especialitats mèdiques. La nostra societat és coneixedora de les necessitats de les persones amb una malaltia minoritària? A càrrec de Marissa Girós, investigadora del “Centro de Investigación Biomédica en Red de Enfermedades Raras”

Preu: Gratuït

Dimecres
26/02/2020
3.1 Visita guiada a l'espai expositiu Josep Comas i Sola
Logo de l'activitat 3.1 Visita guiada a l'espai expositiu Josep Comas i Sola

Dissabte de 12 a 13.30 h

29 de febrer de 2020

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Vine a conèixer la vida i l'obra d'aquest il·lustre astrònom i divulgador científic barceloní. A càrrec de Viaje a la Barcelona Secreta

Preu: Gratuït

Dissabte
29/02/2020
3.2 L'origen unicel·lular de la multicel·lularitat animal

Dilluns de 19h a 20:30h

2 de març de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Descobreix com l’estudi dels genomes dels nostres ancestres unicel·lulars suggereix una nova hipòtesi sobre la transició evolutiva que va donar lloc als organismes multicel·lulars. A càrrec de Núria Ros, Institut de Biologia Evolutiva (IBE, CSIC-UPF)

Preu: Gratuït

Dilluns
02/03/2020
3.3 Evolucio en clau femenina
Logo de l'activitat 3.3 Evolucio en clau femenina

Dimecres de 18:30h a 20:30h

4 de març de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

L'evolució de la nostra espècie ens ha dut a diferenciar-nos amb unes característiques especials: caminem drets i el nostre cap és el més gran proporcionalment en el regne animal. Què va comportar posar-nos drets? Per què naixem ta immadurs? Per què les dones menstruem amb tanta freqüència? Quin sentit té la menopausa? Cristina Junyent, Dra en Biologia i directora de la Fundació Ciència en Societat A càrrec de Cristina Junyent, Dra en Biologia i directora de la Fundació Ciència en Societat.

Preu: Gratuït

Dimecres
04/03/2020

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia és el 7 de gener, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud