Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats de divulgació científica)

3.5 Ciència en femení - El sexe en femení, el gran oblidat de la salut (19/06)
Logo de l'activitat 3.5 Ciència en femení - El sexe en femení, el gran oblidat de la salut (19/06)

Dimecres de 18.30 a 20 h

19 de juny de 2024

Espai: Sala Actes 945 Barcelona (planta -1)

En aquesta xerrada ens centrarem en com el sexe femení ha sigut infraestudiat; com se li ha dedicat molts menys recursos i temps, i com les malalties o les pròpies condicions s'han considerat poc importants. Entre d’altres temes, parlarem de l'endometriosis, de la fibromialgia, de la menopausa o de l'absència de models animals femenins en la recerca mèdica. També veurem el biaix en la interpretació dels resultats, un fet que ha influenciat en la desigualtat de gènere.

A càrrec d’Anna Molinet Mateo, graduada en Biologia Humana i especialitzada en comunicació científica.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/06/2024
  12345  Següent

Tallers per adults (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers per adults és el 18 de març a partir de les 10 hde manera presencial o bé en línia. L'horari d'inscripcions presencials és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

Tallers infantils i familiars (primavera 2024)

La data d'inici per fer les inscripcions als tallers infantils i familiars és el 18 de març, a partir de les 9 h, i només en línia. 

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran a partir del 18 de març, telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud