Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Diverdivendres (lleure en família))

Novetat!
1.6. Diverdivendres: Taller de cuina lituana
Logo de l'activitat 1.6. Diverdivendres: Taller de cuina lituana

Divendres de 17:30 a 19 h

31 de gener de 2020

Espai: 6.1 Espai Gastronòmic (planta 6)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... El Tinginys és un postre popular de Lituània que es prepara, normalment, amb galetes, cacao, mantega, sucre i llet. Per a infants a partir de 5 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
31/01/2020
Novetat!
2.1. Espectacle musicat: 'Un dia al mar', amb Marta Arnaus
Logo de l'activitat 2.1. Espectacle musicat: 'Un dia al mar', amb Marta Arnaus

Divendres de 17:30 a 19 h

7 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... 'Un dia al mar': Prop les onades arriba un tresor que farà que els amics del mar s’uneixin i naveguin mar endins, entre cançons i jocs, per ajudar a una nova amistat que brilla i no sap pas nedar. En l’espectacle es combina la narració, les cançons cantades i mimades acompanyades amb música en directe. Té un caire intimista i proper que convida a entrar dins la història i a emocionar-se. A càrrec de Marta Arnaus. Per a infants de 0 a 4 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults, també els nadons necessitaran entrada) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
07/02/2020
Novetat!
2.3. Espectacle: 'El petit circ dels encantaments'
Logo de l'activitat 2.3. Espectacle: 'El petit circ dels encantaments'

Divendres de 17:30 a 19 h

28 de febrer de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... Un viatge al mite dels encantaments màgics. Realitat o fantasia? Un espectacle que fa l'improbable probable i el probable bonic. Combinant elements de màgia, clown, música i absurd el Mestre Pablo Al-Kalinas encantarà taules, ampolles, serps i molt més. Tot és possible en l'impossible món del mestre Al-Kalinas. Per a infants a partir de 4 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
28/02/2020
Novetat!
3.1. Contes amb empenta, amb Rosa Fité
Logo de l'activitat 3.1. Contes amb empenta, amb Rosa Fité

Divendres de 17:30 a 19 h

6 de març de 2020

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... Històries i contes de nenes i dones i les seves ganes de superar-se i superar tots els entrebancs de la vida! No volem sentir frases del tipus “tu no ho pots fer”, “això no és per nenes” i coses semblants. A càrrec de Rosa Fité. Per a infants de 3 a 6 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
06/03/2020
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia és el 7 de gener, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se en línia, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud