Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Diverdivendres (lleure en família))

Novetat!
5. Diverdivendres: Taller 'Jugant amb la ciència!'
Logo de l'activitat 5. Diverdivendres: Taller 'Jugant amb la ciència!'

Divendres de 17:30 a 19 h

15 de novembre de 2019

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació (5a planta)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... Canvis d'estat. Aigua en els tres estats. Etanol i oli. Neu carbònica i sublimació. Es parla del cicle de l'aigua, a partir de gel s'escalfa i s'obté aigua líquida i d'aquesta aigua gas. Es mostren l'evaporació i l'ebullició de diferents líquids, l'aigua, l'etanol i l'oli. La neu carbònica es posa dins d'un got amb aigua de l'aixeta i s'observa que surt molt de fum (la sublimació). A càrrec de Josep Ma Fernández Novell, del Col·legi de Químics de Barcelona i professor de la Universitat de Barcelona. Per infants de 7 a 12 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
15/11/2019
Novetat!
6. Diverdivendres: Taller/espectacle 'My Hip-Hop History'
Logo de l'activitat 6. Diverdivendres: Taller/espectacle 'My Hip-Hop History'

Divendres de 17.30 a 19 h

22 de novembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... Sempre amb una ràdio al seu interior, en Dani Lleonart porta anys viatjant pels indrets més inhòspits del hip-hop. Passejant pels carrers a tot volum va adonar-se que sempre és un bon dia per treure allò que portes dins teu. Sons, ritme, colors i paraules per explicar-nos el seu viatge personal en el món de la música i per introduir-nos en una recent història de revolta, llibertat i expressio: la història del hip-hop! Per infants a partir de 6 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
22/11/2019
Novetat!
7. Diverdivendres: Taller 'Jugant amb la ciència!'
Logo de l'activitat 7. Diverdivendres: Taller 'Jugant amb la ciència!'

Divendres de 17:30 a 19 h

13 de desembre de 2019

Espai: 5.3 Taller d'Experimentació (5a planta)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... La llet i l'ou, dissolucions, suspensions. sucres, greixos i proteïnes. Es prepararan dissolucions, aigua i sal (per refredar les begudes), colacao i llet, aigua i oli. Es farà un ou dur o un ou ferrat i es precipitarà la caseïna de la llet en medi àcid. Tot això per parlar de sucres, greixos i proteïnes i la dieta mediterrània. A càrrec de Josep Ma Fernández Novell, del Col·legi de Químics de Barcelona i professor de la Universitat de Barcelona. Per infants de 7 a 12 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
13/12/2019
Novetat!
8. Diverdivendres: Contes 'El cargol i l'herba de poniol'
Logo de l'activitat 8. Diverdivendres: Contes 'El cargol i l'herba de poniol'

Divendres de 17.30 a 19 h

20 de desembre de 2019

Espai: Sala d'Actes 945 Barcelona (planta -1)

Els Diverdivendres són activitats de lleure en família pensades per compartir, conjuntament, adults i infants, les tardes dels divendres: manualitats, cinema, ludoteca, medi ambient, cuina, experimentació, espectacles, ciència... El cargol no pot arrencar l'herba de poniol que li farà passar el mal de panxa. Per sort, tot d'animalons l'ajudaran a estirar tot cantant boniques cançons. Espectacle de petit format basat en el conte homònim amb el suport de ninots de patchwork. En acabar el conte es dinamitzarà un petit taller d'olors amb herbes remeieres. Per a infants de 0 a 3 anys amb adult acompanyant. El titular de la inscripció SEMPRE ha de ser la persona adulta. Les inscripcions són per persona, és a dir, s'ha d'inscriure a totes les persones que vindran a l'activitat (tant infants com adults) i, cada persona, pot reservar, amb la seva inscripció, un màxim de 3 entrades.

Preu: Gratuït

Divendres
20/12/2019

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions online és el 12 de setembre, a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Un cop realitzada la inscripció no es retornarà l'import de la matrícula

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer online o presencialment a partir de 15 dies abans de l'activitat.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar i el Casal Infantil no podran fer-se online, només presencialment.

Tallers familiars

El preu dels tallers familiars contempla 1 adult + 1 o 2 infants. El titular de la inscripció sempre ha de ser la persona adulta. És imprescindible que els infants vinguin acompanyats d'un adult.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 20.30h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 4 reserves per nom. L'obertura de portes es farà 10 minuts abans de l'inici. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | C/Boria 17 Pral. 08003 Barcelona
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud