Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats generalistes)

Novetat!
6.4 Tastets de tardor. Tai txi (22/09)
Logo de l'activitat 6.4 Tastets de tardor. Tai txi (22/09)

Dijous de d'11 a 13:30 h

22 de setembre de 2022

Espai: 5.1 Moviment 2 (5a planta)

Professor/a: COSTANTINI URUE, ANGÈLICA

El Tai-Txi és un art marcial xinès mil·lenari i alhora apropiat per l’actualitat, que consisteix en una sèrie de moviments suaus i harmoniosos. La seva intenció és millorar la nostra salut. Combinant aquest moviment corporal amb la concentració mental i respiració conscient, generem un treball energètic interior que beneficia total la fisiologia del nostre cos. Només cal roba còmoda i sabatilles amb sola plana

Preu: Gratuït

Dijous
22/09/2022
Novetat!
6.5 Tastets tardor. Història familiar i genealogia. (22/09)
Logo de l'activitat 6.5 Tastets tardor. Història familiar i genealogia. (22/09)

Dijous de 10 a 12 h

22 de setembre de 2022

Espai: 0.2 Aula Digital (Planta baixa)

La recerca de qualsevol història familiar, sigui quina sigui, utilitza tant registres històrics primaris (civils, parroquials, militars, notarials, etc.) com secundaris - fonts historiogràfiques o testimonis orals- amb l'objectiu de certificar l'ascendència i aprofundir en la vida dels nostres avantpassats. La fiabilitat de les conclusions es basaran en la qualitat i la combinació de totes les fonts possibles. Totes les evidències i conclusions, juntament amb la documentació que les recolza, s'uniran per crear una història familiar basada en fets reals. Coneixerem mètodes d'investigació històrica i us ajudarem a plantejar les hipòtesis de recerca per posar llum a la foscor. El nostre objectiu és rescatar la vostra història familiar. Vine i rescata la teva! (Es requereixen coneixements bàsics de navegació per internet) A càrrec de Manu Valentin, historiador

Preu: Gratuït

Dijous
22/09/2022
Novetat!
Laboratori Cuerpas (29/10) - Mothers (falta completar)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

29 d'octubre de 2022

Espai: 3.5 Taller - Polivalent (3a planta)

Laboratori teatral d’acció comunitària sobre la vivència de la maternitat. Per a dones mares i no mares de totes les edats, cultures, nacionalitats, religions, condicions socials i econòmiques. Faciliten: Daniela Conte i Palma Morena Greco de Mothers project.

Preu: Gratuït

Dissabte
29/10/2022
  1234  Següent

Abans d'inscriure't

La data d'inici per fer les inscripcions en línia als tallers de tardor serà el 6 de setembre a partir de les 10 h. Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a. La inscripció és nominal, amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
En cas de força major els tallers presencials poden ser modificats. Més informació a aquí.

Activitats gratuïtes

Totes les activitats requereixen d'inscripció prèvia que es podrà fer en línia o presencialment a partir de 14 dies abans de l'activitat.

Informació COVID

En cas de força major derivada de la crisis sanitaria actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l’activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l’accés a l’equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l’horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Suplement de material

Recorda que alguns tallers tenen un suplement que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes

Per informar-te de la reducció de preus consulta les condicions al punt d'informació del Centre Cívic de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Per beneficiar-te de reduccions de tarifes caldrà que presentis la documentació necessària en cada cas i facis la inscripció presencialment al centre.

Infància i famílies

Les inscripcions per l'Espai Familiar La Saleta i el Casal Infantil es faran telemàticament, enviant un correu, pel Casal Infantil a: infantil@vilaurania.net i per La Saleta a: zerotres@vilaurania.net.

Tallers infantils i familiars

Pels tallers infantils i familiars, a diferència de la resta de tallers, la inscripció es farà a través d'un formulari que trobareu enllaçat a la web (a la descripció de cada taller).

Espectacles

Cal reservar entrada per cada persona que assisteixi podent fer fins a 2 reserves per nom (o 4 en espectacles familiars). L'obertura de portes es farà 15 minuts abans de l'inici i serà necessari dur mascareta posada en tot moment. Per respecte als artistes, un cop començat l'espectacle no es podrà entrar a la sala i per tant la reserva quedarà anul·lada. No es permet menjar, beure ni l’ús de telèfons mòbils dins de la sala.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
TRANSIT PROJECTES S.L. (B59489351) | Av. Fabregada, 22 planta 3. 08907 L'Hospitalet de Llobretat
info@transit.es

Centre Cívic
CENTRE CIVIC VIL·LA URÀNIA

c/ Saragossa, 29
08006 Barcelona
93 706 12 95
inscripcions@vilaurania.net

Logo Miram Cloud